Telecom Insights 2020
Het belang van 5G

Telecompaper organiseert op donderdag 26 november 2020 een hybride evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat. Met dit evenement bieden we nu en de komende jaren hét platform voor en over 5G. Zowel op locaties als online!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Telecom Insights gaat in 2020 hybride. Telecompaper behoudt voor het jaarlijkse congres de sterke punten van voorgaande jaren en het omarmt de mogelijkheden van het nieuwe werken. Bovendien bouwen we veel flexibiliteit in, mochten de maatregelen veranderen.
Een groot deel van onze bezoekers heeft behoefte aan elkaar te kunnen ontmoeten (op locatie), terwijl een ander deel de voorkeur geeft aan een online versie. Deze kennis opgeteld bij de eventuele aanscherping van corona-maatregelen maken een hybride variant tot een bijzonder geschikte congresvorm. De combinatie van een congres waarbij we 300 bezoekers ontvangen en waarbij we het geheel gelijktijdig online kunnen aanbieden, biedt geweldige kansen en mogelijkheden.

Covid-19 Proof

Het congres vindt plaats in de bioscoop annex congreslocatie in Ede, gelegen aan de A12. Deze biedt de ruimte om met de 1,5 meter-norm veilig samen te komen. De locatie biedt zowel in de zalen als in de verschillende foyers, als ook in de wandelgangen ruimte voor handhaving van de regels die er op dat moment gelden. Het is bovendien een locatie waar we onze sponsoren goed de ruimte kunnen geven om bezoekers te ontmoeten en waar voldoende exposure mogelijkheden zijn.

Video impressie van Telecom Insights 2019

Video afspelen

Sfeer impressie

Programma

Zoals u van ons gewend bent verzorgt Telecompaper elk jaar een congres waarbij we voor duiding en verdieping zorgen met betrekking tot de Nederlandse TMT-sector. Daarbij geven we een brede analyse van de sector, inzoomend op de belangrijkste thema’s, en bieden we visie en vooruitblikken op de ontwikkelingen in de komende jaren.

Telecom Insights 2020 biedt drie hoofdthema’s:

  • Telecom en 5G – Het grootste thema van deze tijd in de telecomsector is de introductie en de ontwikkeling van 5G. Tijdens het congres kijken we naar de stand van zaken, naar de learnings uit ons omringende landen en de strategieën van de Nederlandse hoofdrolspelers. 5G zal centraal staan, maar er zijn meer beeldbepalende ontwikkelingen in de telecomsector die aan bod zullen komen. Aan de hand van presentaties, discussies en analyses bieden we de bezoeker zeer gedegen insights om mee te nemen naar 2021.

  • Enterprise – De digitalisering van diensten, producten en processen heeft een grote impact op de zakelijke wereld. Ook in dit kader speelt 5G een belangrijke rol, maar hetzelfde geldt voor zaken als cloud-ontwikkelingen, de toename van de allesbepalende meetbaarheid van processen en de invloed van privacy en cybersecurity. Bij Telecom Insights 2020 presenteren we u de ontwikkelingen in binnen- en buitenland. We zoomen in op de kansen die nieuwe technologieën bieden en die daarom om keuzes vragen. Met topsprekers uit de zakelijke wereld, een forumdiscussie en onderzoeksresultaten biedt Telecom Insights de bezoeker interessante handvatten voor het komend jaar.

  • Smart society – Als gevolg van technologieontwikkelingen, maar ook plotselinge gebeurtenissen als de Covid-19 pandemie, verandert de wereld waarin de consument zich begeeft in een smart society. Huizen, auto’s, wegen, hele steden, alle plekken waar wij zijn, worden aangesloten op systemen die gebruik en onderhoud efficiënter moeten maken. Tijdens Telecom Insights verdiepen we ons en u in de ontwikkelingen op gebieden als de smart city. Hoe ver staat het met het publieke domein? Welke invloed heeft dit op de eindgebruiker?

Op 26 november verwelkomen we vanaf 9 uur de bezoekers, zowel in levenden lijve in het congrescentrum in Ede, als online. Vanaf 10 uur start het programma, waarbij de aftrap plenair te volgens is. Het programma is opgedeeld in drie tijdsvakken met daartussen twee ruime pauzes.

Heeft u nog suggesties? Neem dan contact met ons op!

Sprekers

Op Telecom Insights 2020 zullen de volgende mensen presentaties verzorgen en/of deelnemen aan de paneldiscussies. 

Olaf Swantee

Mr. Swantee has been CEO of Sunrise in Switzerland and earlier he was the CEO of the UK’s mobile telecoms business EE. Prior to joining EE, he held a number of Executive Board roles for o.a. Orange Group. He is a Non-executive Director of Telia and an advisor with Warburg Pincus.

Søren Abildgaard

T-Mobile Netherlands CEO Søren Abildgaard has nineteen years of experience in the European telecom sector. At his previous employer Telia Company, he was Chief Commercial Officer and also Group Chief Operations Officer until July 2016. Prior to joining the Telia Group, Søren was CEO of Telia Denmark.

Eric Kuisch

Eric Kuisch is Chief Operating Officer of the Eurofiber Group. He has almost 30 years of experience in telecommunications and ICT, having acted as a senior executive at KPN and Vodafone. Eric is driven by the vital role that digital infrastructure plays in the societies and economies, the technological developments and the opportunities and responsibilities that this entails. 

Helena Lisachuk

Helena Lisachuk leads Deloitte’s Internet of Things (IoT) practice globally. She specializes in the delivery of large-scale digital transformation programs, triggered by technologies such as IoT. She focuses on clients in High Tech and Telco sectors, development of new joint value propositions in IoT with strategic clients of Deloitte. Helena is a member of a Program Board for IoT Solutions World Congress.

Ed Achterberg

Ed Achterberg heeft Telecompaper in 2000 opgericht. Zijn focus ligt op het leveren van diepteanalyses over trends in de Benelux en de west Europese industrie. Hij heeft een Master of Science degree van de Technische Universiteit Delft.

Joep Stassen

Joep Stassen

Joep Stassen is corporate comedian. Hij maakt dankbaar gebruik van zijn dubbele achtergrond: die van stand-up comedian en bedrijfskundige. In de rol als dagvoorzitter: hij maakt het leuk en zinvol tegelijk. Stand-up comedy leerde hij bij de Comedytrain. 

Jan Piet Nelissen

Jan-Piet Nelissen is a Partner and leads the Monitor Deloitte Strategy Offering in Deloitte Netherlands and is a core member of the TMT (Telecom, Media and Technology) team. Jan-Piet has 20 years of experience in strategy consulting with expertise in strategy, marketing, sales and customer interaction. He also focusses on innovative domains such as 5G and Cloud.

Martin van der Pol

Martin van der Pol

Martin van der Pol is the CTO IoT & Innovations at T-Systems Netherlands. Several years he was account CTO for international enterprises like Philips and KONE. In his current role Martin is inspiring and helping enterprises in their digital journey, focusing on valuable use cases with innovative technologies like IoT, 5G and Edge Cloud.

Heimen Visser1

Heimen Visser

Heimen Visser is werkzaam als Fund Manager Communication Infrastructure & Smart Cities voor Primevest Capital Partners. Heimen houdt zich primair bezig met de ontwikkeling van investerings-projecten op het snijvlak van digitale innovatie en de publieke sector en is de grondlegger van Smart City Nederland,

Partners en Sponsors

Onze partners en sponsor voor Telecom Insigths 2020 zijn: 

Kennispartner

Partners

Sponsors

Toegangskaarten & Online tickets

Hieronder de mogelijkheid om toegangskaarten aan te schaffen om het congres bij te wonen. Er zijn 300 toegangskaarten. Daarnaast is het ook mogelijk om het congres online mee te maken.
 
De reguliere prijs is EUR 395. In de zomer zal het Summer Bird tarief gelden van EUR 295. Late Bird kaarten worden verkocht voor EUR 495. Indien je met meer collega’s komt, dan wordt je gevraagd om iedereen individueel in te voeren. Dit kan eventueel later nog aangepast worden. Bij vragen neem dan Contact op met ons. 
 
Indien je werkzaam bent bij de Overheid of in het Onderwijs is de prijs voor een toegangskaart altijd EUR 225, en voor Online tickets EUR 175. 
We maken gebruik van Eventbrite voor de verkoop van toegangskaarten en tickets. 
 

Meer informatie of sponsor worden?

We helpen u uiteraard graag met vragen die u heeft. Als u het formulier invult nemen we snel contact met u op. 

Locatie & Online

Voortbordurend op het succes van Telecom Insights 2019 hebben wij met Pathé wederom een zeer geschikte locatie geselecteerd. De bioscoop annex congreslocatie in Ede, gelegen aan de A12, biedt de ruimte om met de 1,5 meter-norm veilig samen te komen. De locatie biedt zowel in de zalen als in de verschillende foyers, als ook in de wandelgangen ruimte voor handhaving van de regels die er op dat moment gelden. Het is bovendien een locatie waar we onze sponsoren goed de ruimte kunnen geven om bezoekers te ontmoeten en waar voldoende exposure mogelijkheden zijn
 
Telecom Insights 2020 is een Hybride congres waarbij we bij Pathe in Ede maximaal 300 deelnemers ontvangen en tegelijk het congres ook online aanbieden. De locatie in Ede heeft voldoende ruimte om binnen de geldende RIVM regels een optimale beleving te creeren waarbij netwerk en interactie optimaal mogelijk zijn. Online deelnemers krijgen binnen ons platform een unieke ervaring waarbij interactie met alle deelnemers mogelijk is. Alle deelnemers kunnen achteraf nog eens rustig terugkijken naar alle presentaties.