Telecom Insights 2020
Het belang van 5G

Telecompaper organiseert op donderdag 26 november 2020 een nationaal evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat. Met dit evenement bieden we nu en de komende jaren hét platform voor en over 5G.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eén van de dingen die de Telecompaper-conferentie zo interessant maken, is de kans om collega professionals uit de telecomsector, maar ook zakelijke eindgebruikers te ontmoeten en te spreken. Deskundigen met diverse achtergronden komen samen om te delen, leren, verkennen en groeien. 

Video impressie van Telecom Insights 2019

Video afspelen

Sfeer impressie

Programma

We zijn druk bezig met het programma.
Suggesties? Neem dan contact met ons op!

Sprekers

Olaf Swantee

Mr. Swantee has been CEO of Sunrise in Switzerland and earlier he was the CEO of the UK’s mobile telecoms business EE. Prior to joining EE, he held a number of Executive Board roles for o.a. Orange Group. He is a Non-executive Director of Telia and an advisor with Warburg Pincus.

Ed Achterberg

Ed Achterberg heeft Telecompaper in 2000 opgericht. Zijn focus ligt op het leveren van diepteanalyses over trends in de Benelux en de west Europese industrie. Hij heeft een Master of Science degree van de Technische Universiteit Delft.

Joep Stassen

Joep Stassen

Joep Stassen is corporate comedian. Hij maakt dankbaar gebruik van zijn dubbele achtergrond: die van stand-up comedian en bedrijfskundige. In de rol als dagvoorzitter: hij maakt het leuk en zinvol tegelijk. Stand-up comedy leerde hij bij de Comedytrain. 

Toegangskaarten

Hieronder de mogelijkheid om toegangskaarten aan te schaffen. De reguliere prijs is EUR 395. Op dit moment geldt het Early Bird tarief van EUR 245. In de zomer zal het Summer Bird tarief gelden van EUR 295. Late Bird kaarten worden verkocht voor EUR 495. Indien je met meer collega’s komt, dan wordt je gevraagd om iedereen individueel in te voeren. Dit kan eventueel later nog aangepast worden. Bij vragen neem dan Contact op met ons. 
 
Indien je werkzaam bent bij de Overheid of in het Onderwijs is de prijs voor een toegangskaart altijd EUR 225. 
We maken gebruik van Eventbrite voor de verkoop van toegangskaarten. 
 

Meer informatie of sponsor worden?

We helpen u uiteraard graag met vragen die u heeft. Als u het formulier invult nemen we snel contact met u op. 

Locatie

Telecom Insights 2020 wordt gehouden bij
Pathé Utrecht Leidsche Rijn / Berlijnplein 100 / 3541 CM Utrecht