Masterclass (Online)
Introductie Telecom

10 september & 15 december

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Bent u nieuw in de sector en/of kunt u een stoomcursus Telecom gebruiken? Volg dan onze introductiecursus. In een dagdeel maken wij u wegwijs in de Telecom en media industrie. Wie zijn de spelers en wat zijn de verhoudingen? Welke kansen liggen er en hoe het zit op het gebied van wet- en regelgeving? Wie zijn belangrijke leveranciers en wat zijn opmerkelijkheden in het consumentengedrag?

Wat levert het op?

In één dagdeel een beknopt, maar volledig overzicht van de markt. Data en insights die u helpen in uw werkzaamheden. 

Data driven

De inhoud van de sessie is gebaseerd op 20 jaar aan inzichten. Zo maken wij veelvuldig gebruik van de meest recente rapporten over de deel-markten en alle aanbieders en putten wij uit ons Consumer Insights Panel.

Geschikt voor

Kennis van de markt is niet benodigd. Masterclass is geschikt voor alle professionals die kennis willen opdoen over de  Telecomsector.

Interactieve setting

Tijdens deze Masterclass is er veel ruimte voor vragen aan de experts. Ruime mogelijkheid om uw vragen te stellen

Onderwerpen

Marktspelers & Consumentengedrag

De Telecommarkt is een dynamische markt, met vele golfbewegingen. Nieuwe ontwikkelingen trekken nieuwe spelers aan, daarna volgt een periode van consolidatie en trekken partijen zich weer terug uit de markt. Welke spelers zijn er momenteel actief en hoe verhouden zij zich tot elkaar? Welke keuzes maken zij? Daarnaast ook aandacht voor de eindgebruikers? Wat willen zij en hoe gebruiken zij de huidige producten en diensten? 

Trends en ontwikkelingen 

Net als in elke markt moet je niet enkel kijken naar de spelers, maar vooral ook naar het speelveld eromheen. Zo is de Telecommarkt op een aantal punten gereguleerd en dit heeft impact op de kaders waarbinnen geopereerd kan worden. Daarnaast zijn ook leveranciers en substitutie ontwikkelingen die scherp gemonitord moeten worden. 

Kansen en groei 

FTTH, 5G en FMC zijn onderwerpen waar nagenoeg ale spelers in de Telecommarkt mee bezig zijn. We gaan dieper in op deze segmenten, want waarom liggen juist hier de kansen en de groei? En zijn er ook verliezers? 

Sprekers

Tim Poulus

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999.

Ed Achterberg

Ed Achterberg heeft Telecompaper in 2000 opgericht. Zijn focus ligt op het leveren van diepteanalyses over trends in de Benelux en de west Europese industrie, voor zowel mobiel als de vaste/breedband markt. Voor Telecompaper, gestart in 1995, was Ed Achterberg telecom consultant en gefocust op telecom wetten en reguleringen, nummering, interconnecties, en nummer overdraging van verschillende telecom operators, waaronder BEN, Dutchtone, Enertel, Callmax, BT/Telfort en anderen. Hij heeft een Master of Science degree van de Technische Universiteit Delft.

Toegangskaarten

Hieronder kun je 1 of meer kaarten bestellen voor de Masterclass. Indien je met meer collega’s komt, dan graag iedereen individueel in voeren. Dit kan later aangepast worden. Bij vragen, of reserveren voor de andere dagen, neem dan contact op met ons (feedback@telecompaper.com)

Meer informatie?

We helpen u uiteraard graag met vragen die u heeft. Als u het formulier invult nemen we snel contact met u op. 

Online Masterclass

Deze Masterclass vindt online plaats. Na registratie ontvangt u van ons aanvullende informatie over hoe je de online Masterclass gaat volgen. We werken bij Telecompaper met BigMarker voor onze online Masterclass. Je kunt 30 minuten voorafgaande aan de Masterclass als ‘plaatsnemen’ in de wachtruimte. 15 minuten voor we beginnen kun je nog een laatste system check doen.

Controleer je verbinding

Doe van tevoren een check of alles op technisch vlak werkt en gebruik onze test-video. Onder deze video vind je tevens links naar de supportpagina’s van het BigMarker platform, mocht er toch iets niet goed werken. Gebruik in ieder geval de laatste versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge. Internet Explorer wordt niet ondersteund. Wij adviseren om Chrome of Firefox te gebruiken.