Telecom Insights 2021

Donderdag 25 november 2021

Connectiviteit als belangrijkste randvoorwaarde voor digitalisering en innovatie

Telecom Insights 2021 is een fysiek congres. 400+ Mensen in de zaal, waarbij we de content ook online aanbieden voor maximale exposure en betrokkenheid. Zij worden in één dag bijgepraat over de stand van zaken en over de kansen en uitdagingen van 2022. De dag is in drie blokken verdeeld, waarbij de pauzes en de afsluitende borrel veel ruimte bieden om te netwerken en elkaar te ontmoeten. Interactie staat de hele dag centraal, zowel online als in de congreslocatie.

Tijdens de blokken zit het publiek rondom een grote centrale tafel, waarbij de talkshow als voorbeeld geldt. Aan tafel leidt gastheer Joep Stassen het gesprek met vijf – per blok wisselende – gasten. Een aantal van de gasten zal een korte presentatie houden, waarna steeds de discussie aan tafel verdergaat. Daarbij is het publiek ook deelnemer.

De telecomindustrie investeert miljarden om de connectiviteit te verzorgen voor miljoenen aansluitingen;  huishoudens, smartphones, en miljoenen connected devices. Telecompaper organiseert zijn jaarlijkse congres op donderdag 25 november 2021. We analyseren de digitalisering en de rol van telecom .

Telecom insights 2021

Detail & Data

Sfeerimpressie 2020

Het doel van het programma van Telecom Insights 2021 is duiding te geven aan de digitalisering van de maatschappij en de rol die telecom/connectiviteit daarin inneemt. Om deze doelstelling te verwezenlijken, hebben we de dag in vijf onderdelen ingedeeld. De vijf onderwerpen worden elk geanalyseerd met behulp van experts die in een discussie duiding geven.

Globaal beeld van de digitalisering en de vier kerncomponenten die aan de basis staan van de vierde industriële revolutie

De rol van connectiviteit en de ontwikkelingen in de komende jaren

De digitalisering van het huishouden, inzoomend op entertainment

De digitalisering van de maatschappij, inzoomend op gezondheidszorg

De digitalisering van het bedrijfsleven, inzoomend op de rol van telecom

Programma

Sprekers

Op Telecom Insights 2021 zullen de volgende mensen deelnemen aan de tafeldiscussies. 

Rob Hoeben

Senior Director of Marketing & Portfolio Management at NXP Semiconductors.

Babak Fouladi

Babak Fouladi has been appointed as member of the Board of Management of KPN as Chief Technology & Digital Officer as of 1 December 2019. In this function he is responsible of KPN’s response to ever rapidly changing technologies and digitalization of processes and services.

Lucien Engelen

CEO @Transform.Health / Strategist health(care) innovation for Deloitte C4E and @Erasmus University Medical Center, @Laurentius Medical Center and @HIMSS

Søren Abildgaard

T-Mobile Netherlands CEO Søren Abildgaard has nineteen years of experience in the European telecom sector. At his previous employer Telia Company, he was Chief Commercial Officer and also Group Chief Operations Officer until July 2016. Prior to joining the Telia Group, Søren was CEO of Telia Denmark.

Joep Stassen

Joep Stassen is corporate comedian. Hij maakt dankbaar gebruik van zijn dubbele achtergrond: die van stand-up comedian en bedrijfskundige. In de rol als dagvoorzitter: hij maakt het leuk en zinvol tegelijk. Stand-up comedy leerde hij bij de Comedytrain. 

Eric Kuisch

Eric Kuisch

Eric Kuisch is Chief Operating Officer of the Eurofiber Group. He has almost 30 years of experience in telecommunications and ICT, having acted as a senior executive at KPN and Vodafone. Eric is driven by the vital role that digital infrastructure plays in the societies and economies, the technological developments and the opportunities and responsibilities that this entails. 

Ed Achterberg

Ed Achterberg heeft Telecompaper in 2000 opgericht. Zijn focus ligt op het leveren van diepteanalyses over trends in de Benelux en de west Europese industrie. Hij heeft een Master of Science degree van de Technische Universiteit Delft.

Jan Piet Nelissen

Jan-Piet Nelissen is a Partner and leads the Monitor Deloitte Strategy Offering in Deloitte Netherlands and is a core member of the TMT (Telecom, Media and Technology) team. Jan-Piet has 20 years of experience in strategy consulting with expertise in strategy, marketing, sales and customer interaction. He also focusses on innovative domains such as 5G and Cloud.

Need-to-know informatie, Netwerken en veel meer...

Kenmerkend voor de congressen van Telecompaper zijn de uitgebreide netwerkmogelijkheden. Ook tijdens dit event bieden we deze mogelijkheden.

Lees nog even mee wat vorig jaar allemaal besproken is

Vorig jaar hebben we – virtueel – stil gestaan bij de introductie van 5G in de Nederlandse markt. Lees hieronder wat een aantal sprekers en Telecompaper hierover hebben gezegd. Deze artikelen zijn te lezen op de website van Telecompaper (registratie verplicht). Klik op de naam om artikel te lezen.

"..Eurofiber werkt aan 5G capaciteit nodig voor de groei van de netwerken.."
"..Alcadis zet volgend jaar in op bedrijfskritische netwerken en Private 5G.."
"..T-Mobile Nederland biedt inmiddels landelijke dekking voor 5G. .."
"..Het gaat bij 5G om de toepassingen, niet om de techologie. .."
"..Gigabit connectiviteit is in opkomst. Binnen 1 à 2 jaar wordt het normaler.."
"..In 2021 verbreedt en verdiept Eurofiber zijn fijnmazig netwerk.."
"..Grootste obstakel bij Smart City is organisatorisch. .."
"..Ik denk dat Nederland is beter af met één 5G netwerk dan drie.. "
"..grootste kans voor KPN is helpen door te bewegen naar de Future of Work.."
"verslimming gecombineerd met verduurzaming, zal speerpunt gaan worden.."
"..Laten we eerst 5G voor mensen uitrollen als fixed wireless-oplossing..”
"..voor goed functioneren 5G samenwerking binnen ecosystemen nodig..”

Partners en sponsors 2021

Onze partners en sponsor voor Telecom Insigths 2021 zijn: 

Kennispartner

Partners

Sponsors

Meer informatie of sponsor worden?

We helpen u uiteraard graag met vragen die u heeft. Als u het formulier invult nemen we snel contact met u op.