WEBINAR
KLANT AANSLUITEN
14 FEBRUARI 2024

Nieuwe klanten aansluiten. Hoe kan het beter?

Ieder jaar sluiten operators meer dan 1 miljoen klanten aan, het gros zijn consumenten die overstappen. Hoe gaat het met overstappen? En hoe complex is dit proces eigenlijk? En hoe kunnen operators ervoor zorgen dat dit proces (nog) beter gaat en liefst First-Time-Right.  Kan een operator met feilloos overstappen klanten winnen in de concurrentie-strijd?

Snel naar

INSCHRIJVEN

Je kunt vooraf via mail en tijdens het webinar via het platform jouw vragen stellen. Mail ze en we proberen ze in het verhaal in te passen. Kan je niet live meeluisteren? Het webinar is nadien ook ondemand te beluisteren.

14 februari 2024

Uitdagingen in het aansluitproces van breedbandklanten

Een deel van de consumenten die niet overstappen hebben zich wel georiënteerd maar haken af omdat ze bang zijn voor administratieve rompslomp, het proces te complex vinden, te lang duren of zelfs bang zijn om zonder internet te zitten! Een uitdaging voor operator om het aansluiten van nieuwe klanten verder te verbeteren. Indien de ervaring van de consument niet goed is bij het overstappen zal die zijn advies mogelijk negatief beïnvloeden en voor 1 op de 6 consument is de mening van vrienden belangrijk.

In het webinar op 14 februari gaat Telecompaper in gesprek met Guidion en Odido om meer zicht te geven op het aansluiten van klanten. Hoe gaat dit proces eigenlijk en gaat het goed? En hoe kunnen operators het proces verbeteren om tot een (nog) beter klantbeleving te komen? En wat vindt de Nederlandse Consument van het overstap proces?

Een webinar voor iedereen die werkt in de telecomsector en wilt begrijpen wat er mogelijk is om het aansluitproces te verbeteren. 

Je kunt vooraf via mail en tijdens het webinar via het platform jouw vragen stellen. Mail ze en we proberen ze in het verhaal in te passen. Kan je niet live meeluisteren? Het webinar is nadien ook ondemand te beluisteren.

Sprekers

Aan het interactieve webinar nemen deel:

  • Ed Achterberg (CEO Telecompaper),
  • Daniel Veenboer (CCO – Guidion)
  • Maurits Hertzberger (Sr Lead FMC Marketing – Odido)

Inschrijven

Meer informatie?

We helpen u uiteraard graag met vragen die u heeft. Als u het formulier invult nemen we snel contact met u op.