Telecom Insights 2021

Telecompaper organiseert op donderdag 25 november 2021 het Telecompaper jaarcongres. Houd onze site en mailings in de gaten over Telecom Insights 2021. Wij werken vanzelfsprekend en onafhankelijk van de externe omstandigheden aan een inhoud van hoge kwaliteit. U kunt de datum alvast noteren:

Telecom Insights 2021 – donderdag 25 november 2021.

Connectiviteit als belangrijkste randvoorwaarde voor digitalisering en innovatie

De telecomindustrie investeert miljarden in HFC-, FTTX-, WiFi-, 4G- en 5G-netwerken. Alles om de connectiviteit te verzorgen voor miljoenen aansluitingen. Dat geldt voor zakelijke adressen, huishoudens, smartphones, maar ook voor vele miljoenen connected devices. Telecompaper organiseert zijn jaarlijkse congres op donderdag 25 november 2021. Tijdens Telecom Insights analyseren we de digitalisering van de Nederlandse maatschappij en de centrale rol die telecom daarin speelt.

Telecom Insights 2021

Telecom Insights 2021 is een hybride congres. 400+ Mensen in de zaal, waarbij we de content ook online aanbieden voor maximale exposure en betrokkenheid. Zij worden in één dag bijgepraat over de stand van zaken en over de kansen en uitdagingen van 2022. De dag is in drie blokken verdeeld, waarbij de pauzes en de afsluitende borrel veel ruimte bieden om te netwerken en elkaar te ontmoeten. Interactie staat de hele dag centraal, zowel online als in de congreslocatie.

Tijdens de blokken zit het publiek rondom een grote centrale tafel, waarbij de talkshow als voorbeeld geldt. Aan tafel leidt gastheer Joep Stassen het gesprek met vijf – per blok wisselende – gasten. Een aantal van de gasten zal een korte presentatie houden, waarna steeds de discussie aan tafel verdergaat. Daarbij is het publiek ook deelnemer.

Programma

Het doel van het programma van Telecom Insights 2021 is duiding te geven aan de digitalisering van de maatschappij en de rol die telecom/connectiviteit daarin inneemt. Om deze doelstelling te verwezenlijken, hebben we de dag in vijf onderdelen ingedeeld. De vijf onderwerpen worden elk geanalyseerd met behulp van experts die in een discussie duiding geven.

  1. Globaal beeld van de digitalisering en de vier kerncomponenten die aan de basis staan van de vierde industriële revolutie
  2. De rol van connectiviteit en de ontwikkelingen in de komende jaren
  3. De digitalisering van het huishouden, inzoomend op entertainment
  4. De digitalisering van de maatschappij, inzoomend op gezondheidszorg
  5. De digitalisering van het bedrijfsleven, inzoomend op de rol van telecom
Klik hieronder op de tabs om de onderwerpen en de tafelgasten te zien per onderwerp.

Sprekers

Op Telecom Insights 2021 zullen de volgende mensen deelnemen aan de tafeldiscussies. 

Joep Stassen

Joep Stassen is corporate comedian. Hij maakt dankbaar gebruik van zijn dubbele achtergrond: die van stand-up comedian en bedrijfskundige. In de rol als dagvoorzitter: hij maakt het leuk en zinvol tegelijk. Stand-up comedy leerde hij bij de Comedytrain. 

Eric Kuisch

Eric Kuisch is Chief Operating Officer of the Eurofiber Group. He has almost 30 years of experience in telecommunications and ICT, having acted as a senior executive at KPN and Vodafone. Eric is driven by the vital role that digital infrastructure plays in the societies and economies, the technological developments and the opportunities and responsibilities that this entails. 

Ed Achterberg

Ed Achterberg heeft Telecompaper in 2000 opgericht. Zijn focus ligt op het leveren van diepteanalyses over trends in de Benelux en de west Europese industrie. Hij heeft een Master of Science degree van de Technische Universiteit Delft.

Jan Piet Nelissen

Jan-Piet Nelissen is a Partner and leads the Monitor Deloitte Strategy Offering in Deloitte Netherlands and is a core member of the TMT (Telecom, Media and Technology) team. Jan-Piet has 20 years of experience in strategy consulting with expertise in strategy, marketing, sales and customer interaction. He also focusses on innovative domains such as 5G and Cloud.

Sfeerimpressie 2020

Need-to-know informatie, Virtueel netwerken en veel meer...

Kenmerkend voor de congressen van Telecompaper zijn de uitgebreide netwerkmogelijkheden. Ook tijdens dit virtuele event bieden we deze mogelijkheden. Kom in contact met deelnemers en partners op een van de volgende manier.

Meer informatie of sponsor worden?

We helpen u uiteraard graag met vragen die u heeft. Als u het formulier invult nemen we snel contact met u op.