Telecom Insights 2021

Telecompaper organiseert op donderdag 25 november 2021 haar jaarlijkse congres. 

Houd onze site en mailings in de gaten over Telecom Insights 2021. Wij werken vanzelfsprekend en onafhankelijk van de externe omstandigheden aan een inhoud van hoge kwaliteit. De vorm blijft – ook voor ons – nog even een verrassing.

U kunt de datum wel alvast noteren: Telecom Insights 2021 – donderdag 25 november 2021.

Met dit evenement bieden we nu en de komende jaren hét platform voor en over 5G.

 

Telecom Insights 

Sinds 2009 organiseert Telecompaper elk jaar het telecomcongres van en voor de Nederlandse telecomsector. Vanuit wisselende locaties, maar altijd met een topprogramma en topsprekers, biedt Telecom Insights inzicht in de belangrijkste cijfers, ontwikkelingen en trends. Daarbij wordt er gekeken naar de stand van zaken, maar blikken we ook vooruit. 

In 2020 kreeg Telecom Insights een andere vorm dan voorgaande jaren. Het werd een volledig digitaal evenement, waarbij de honderden deelnemers vanuit huiskamers en kantoren door heel Nederland, België en een aantal andere landen interactief hebben meegedaan. Meer over Telecom Insights 2020 hier.

De voorbereidingen voor de editie van 2021 zijn gestart. De vorm kunnen we nog niet bepalen, wel de datum en de belofte van een programma waarmee u voorbereid 2022 in kan gaan.

We houden u op de hoogte.

 

Telecom Insights 2021 – donderdag 25 november 2021.

Sfeerimpressie 2020

Need-to-know informatie, Virtueel netwerken en veel meer...

Kenmerkend voor de congressen van Telecompaper zijn de uitgebreide netwerkmogelijkheden. Ook tijdens dit virtuele event bieden we deze mogelijkheden. Kom in contact met deelnemers en partners op een van de volgende manier.

Maak gebruik van de netwerk caroussel en wordt gekoppeld aan een willekeurige andere deelnemer. Gedurende het congres is een aantal van deze momenten en je kunt aangeven of je hier voor open staat. Leuke en verrassende gesprekken gegarandeerd!

Reserveer een tafel voor twee. Maak een afspraak om elkaar op een afgesproken tijdstip via een video call te spreken. Nodig anderen uit om deel te nemen, wissel kennis uit, of vind nieuwe business.

Laat je verder informeren door onze sponsoren en partners. Gedurende de dag is er een aantal indepth kennis sessies waarin nieuwe producten of technologien worden besproken. Uitgelezen kans om wat meer te weten te komen over de kansen die 5G gaat bieden en hoe deze te benutten.

Meer informatie of sponsor worden?

We helpen u uiteraard graag met vragen die u heeft. Als u het formulier invult nemen we snel contact met u op.