Masterclasses

Diverse data in 2021

Al ruim tien jaar organiseert Telecompaper evenementen over en voor de Telecom en Media sector. Data en insights zijn altijd de basis voor de Webinars, Masterclasses en Congressen. Analisten van Telecompaper en externe experts praten u snel bij over een specifieke trend of duiken de diepte in bij een bepaalde sector. Ook de mogelijkheid tot netwerken wordt erg gewaardeerd door bezoekers van de Masterclasses en specifiek de Congressen.

Masterclasses

In een dagdeel delen we tijdens een interactieve sessie insights over een specifieke sector met behulp van onze eigen data, kennis en een externe expert. 

In de tweede helft van het jaar volgen de nieuwe Masterclasses.

Meer informatie?

We helpen u uiteraard graag met vragen die u heeft over onze Masterclasses. Als u het formulier invult nemen we snel contact met u op. 

Online Masterclass

Deze Masterclass vindt online plaats. Na registratie ontvangt u van ons aanvullende informatie over hoe je de online Masterclass gaat volgen. We werken bij Telecompaper met BigMarker voor onze online Masterclass. Je kunt 30 minuten voorafgaande aan de Masterclass als ‘plaatsnemen’ in de wachtruimte. 15 minuten voor we beginnen kun je nog een laatste system check doen.

Controleer je verbinding

Doe van tevoren een check of alles op technisch vlak werkt en gebruik onze test-video. Onder deze video vind je tevens links naar de supportpagina’s van het BigMarker platform, mocht er toch iets niet goed werken. Gebruik in ieder geval de laatste versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge. Internet Explorer wordt niet ondersteund. Wij adviseren om Chrome of Firefox te gebruiken.