Masterclass
Mobiele Markt

23 juni 2021

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Met drie mobiele netwerk operators en meer dan veertig virtuele operators is het niet eenvoudig om onderscheidend te zijn in het aanbod. Toch lukt een aantal providers dat. En er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen, soms gedreven vanuit nieuwe wetgeving, vaak ook om de concurrentie een stap voor te zijn. Telecompaper volgt dit onderdeel van de dynamische telecomsector al twintig jaar.

Wat zijn de ontwikkelingen? Wat is er al eens geprobeerd en waarom lukt het relatief kleine aanbieders zich te onderscheiden? Wat wil de consument?

Wat levert het op?

In één dagdeel een beknopt, maar volledig overzicht van de markt. Data en insights die u helpen in uw werkzaamheden. 

Data Driven

De inhoud van de sessie is gebaseerd op 20 jaar aan inzichten. Zo maken wij veelvuldig gebruik van de meest recente rapporten over de deel-markten en alle aanbieders en putten wij uit ons Consumer Insights Panel.

Geschikt voor

Kennis van de markt is niet benodigd. Masterclass is geschikt voor alle professionals die kennis willen (her)opdoen over de  Telecomsector.

Interactieve setting

Tijdens deze Masterclass is er veel ruimte voor vragen aan de experts. Ruime mogelijkheid om uw vragen te stellen

Onderwerpen

Deze Masterclass bestaat uit drie blokken, allen gescheiden met een pauze en met tussendoor voldoende mogelijkheden tot het stellen van vragen.

Consumer insights

De consument heeft behoefte aan data, data en … toch ook belminuten. Telecompaper kijkt naar het gedrag van de consument, waarop deze zijn keuzes bepaalt en hoeveel hij bereid is te betalen.

De proposities op een rijtje

Op het eerste gezicht biedt de mobiele operator de keuze uit gemiddeld of veel data, al dan niet aangevuld met beperkte of onbeperkte belminuten. Waar zit het onderscheid? Wat trekt welke doelgroep aan?

Nederland en de rest van Europa

Regelgeving heeft enkele tariefontwikkelingen zodanig beïnvloed dat de bill shocks tot het verleden behoren. Wat is de prijsontwikkeling in Europa?

Toegangskaarten

Hieronder kun je 1 of meer kaarten bestellen voor de Masterclass. Indien je met meer collega’s komt, dan graag iedereen individueel in voeren. Dit kan later aangepast worden. Bij vragen graag contact opnemen (service@telecompaper.com).

Masterclass Mobiele 
Markt

Nederlands / 14:00-17:00
23-juni

Vragen? Meer informatie?

We helpen u uiteraard graag met vragen die u heeft. Als u het formulier invult nemen we snel contact met u op.
Sprekers

Tim Poulus

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999.

Ed Achterberg

Ed Achterberg heeft Telecompaper in 2000 opgericht. Zijn focus ligt op het leveren van diepteanalyses over trends in de Benelux en de west Europese industrie, voor zowel mobiel als de vaste/breedband markt. Voor Telecompaper, gestart in 1995, was Ed Achterberg telecom consultant en gefocust op telecom wetten en reguleringen, nummering, interconnecties, en nummer overdraging van verschillende telecom operators, waaronder BEN, Dutchtone, Enertel, Callmax, BT/Telfort en anderen. Hij heeft een Master of Science degree van de Technische Universiteit Delft.

Waar & Hoe

Online Masterclass

Deze Masterclass vindt online plaats. Na registratie ontvangt u van ons aanvullende informatie over hoe je de online Masterclass gaat volgen. We werken bij Telecompaper met BigMarker voor onze online Masterclass. Je kunt 30 minuten voorafgaande aan de Masterclass als ‘plaatsnemen’ in de wachtruimte. 15 minuten voor we beginnen kun je nog een laatste system check doen.

Controleer je verbinding

Doe van tevoren een check of alles op technisch vlak werkt en gebruik onze test-video. Onder deze video vind je tevens links naar de supportpagina’s van het BigMarker platform, mocht er toch iets niet goed werken. Gebruik in ieder geval de laatste versie van Chrome, Firefox, Safari of Edge. Internet Explorer wordt niet ondersteund. Wij adviseren om Chrome of Firefox te gebruiken.