WEBINAR
VOORUITBLIK
2024

Vooruitkijken met Jeroen Hoencamp

Op 20 december markeert Telecompaper een belangrijk moment in de telecomindustrie: onze exclusieve vooruitblik op 2024. Maar dat is nog niet alles: we hebben een bijzondere gast die deze gelegenheid nog specialer maakt. Jeroen Hoencamp, de CEO van VodafoneZiggo, zal met ons zijn inzichten delen.

Mis dit niet! Bereid je voor op een boeiende live stream rechtstreeks vanuit ons kantoor in Houten. Ontdek de toekomst van de telecomwereld en krijg waardevolle inzichten. Zet 20 december in je agenda, schrijf je in en wees erbij.

Wat gaan we doen?

In een interactieve sessie van een uur richten Jeroen Hoencamp en Tim Poulus, telecom analist van Telecompaper, hun blik op een aantal onderwerpen die volgend jaar een rol zullen gaan spelen in het Nederlandse, danwel internationale telecomlandschap. Maar we zullen in deze editie ook stilstaan bij het achtjarig CEO-schap van Jeroen Hoencamp bij VodafoneZiggo.

Joep Stassen is de gespreksleider. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze gratis interactieve vooruitblik en je vragen te stellen.

Onderwerpen die de revue passeren, onder andere:

  • Acht jaar CEO. Per 1 mei 2024 vertrekt Jeroen Hoencamp bij VodafoneZiggo, waar hij sinds 1 september 2016 CEO is. Een terugblik.
  • De mobiele markt. Stand van zaken per eind 2023 en wat staat er te gebeuren volgend jaar? Bijvoorbeeld een veiling.
  • De vaste markt. Binnen nu en twee jaar lijkt Nederland verglaasd te zijn, maar we hebben ook (bijna) allemaal een HFC-aansluiting. Hoe ontwikkelt de concurrentiestrijd volgend jaar?
  • Blik op de toekomst. VodafoneZiggo zet (o.a.) in op content en internationaal zien we super apps ontstaan. De telecomsector lijkt voortdurend op zoek naar nieuwe invulling.

Ook een vraag?

We zijn druk met de voorbereidingen in de weer. We zijn benieuwd wat er bij jou leeft en welke vragen jij hebt over telecomontwikkelingen in 2024. Je kan deze alvast opsturen

20 december 2023

TERUGLUISTEREN

Het is mogelijk vorige edities terug te luisteren. Voor alle edities geldt dat je je moet registeren. Bij de opties KOOP TICKET / BUY TICKET zijn er kosten verbonden aan het terugluisteren. Bij LUISTEREN is het terugluisteren gratis. 

FTTH Update 2021-H1

07/04/2021 – Analysis on FTTH developments in the Dutch Market

FTTH Update 2020

26/05/2020 – Update over de FTTH Markt ontwikkelingen

FTTH Update 2019

11/07/2019 – NLD FTTH Markt is een uitdaging. Een update.

Meer informatie?

We helpen u uiteraard graag met vragen die u heeft. Als u het formulier invult nemen we snel contact met u op.